Bouwadvies

Bouwkundig advies en begeleiding

Voor het succesvol laten slagen van een bouwproject is deskundig bouwadvies nodig. ABC Bouwteam adviseert en begeleidt opdrachtgevers, aannemers en overige belanghebbenden tijdens de voortgang van een bouwkundig project. Wij zorgen voor het samenstellen van een efficiënt bouwteam, duidelijke afspraken en het mooiste eindresultaat. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u zelf bouw- of verbouwplannen? Schakel ons dan in voor een soepel verloop van uw bouwklus. Lees eens verder op deze pagina wat wij op het gebied van bouwadvies kunnen betekenen en maak snel een afspraak!

Bouwadvies door ervaren vakmannen

De laatste tijd zijn er veel verhalen de ronde gegaan over een slechte verloop van verbouw- en nieuwbouwprojecten. Afspraken werden niet nagekomen, het eindresultaat was belabberd en aannemers vertrokken met de noorderzon. ABC Bouwteam realiseert zich dit als geen ander. Wij zetten ons dan ook dagelijks in om mensen een onvergetelijke, positieve bouwervaring te geven. Het succesvol laten slagen van een project staat of valt met professioneel bouwadvies. Overzicht, communicatie en samenwerken zijn in onze visie elementen die in het bouwadvies worden opgenomen. Zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is en er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan.

Bouwadvies van ABC Bouwteam

Graag gaan wij met u rond de tafel om uw wensen te bespreken. Wat zijn uw plannen? Wilt u een dakkapel laten plaatsen? Uw woning uitbreiden met een mooie aanbouw? Of uw kantoorpand verbouwen? Op basis van uw wensen werken wij een ontwerp uit en geven wij u een passend bouwadvies. Daarbij stellen wij uw wensen centraal en denken wij in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Tevens overhandigen wij u een bijbehorend kostenoverzicht. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan wij voor u aan de slag! Hieronder zetten wij onze kernwaarden nog eens voor u op een rij:

  • Bouwadvies door een ervaren adviseur
  • Constructief: zien wat mogelijk is met de huidige constructies
  • Vergunningen: wij vragen de benodigde papieren aan
  • Begeleiding: uw bouwproject soepel laten verlopen
  • Wij selecteren de juiste aannemer voor uw klus

Bouwadvies