Bouwtekening

Begeleiding van bouwtekening tot uitvoering

ABC Bouwteam selecteert voor u een architect en bouwbedrijf dat van A tot Z enkel kwaliteit aflevert. Wij werken altijd op basis van de samenwerking in een bouwteam en weten op deze wijze keer op keer de mooiste resultaten te leveren. Gaat u verbouwen, kiest u voor nieuwbouw of bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel? Een grondig uitgewerkte bouwtekening vormt hierbij altijd het uitgangspunt. Wij zoeken voor u de juiste partners uit die deze voor u kunnen realiseren. Heeft u interesse en wilt u weten wat ABC Bouwteam voor u kan betekenen? Lees dan eens verder op deze pagina en neem contact met ons op zodat wij een persoonlijke afspraak met u in kunnen plannen.

Onze werkwijze: de bouwtekening als uitgangspunt

Een verbouwing of nieuwbouw vergt uiteraard een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding scheelt immers het halve werk. Besluit u ABC Bouwteam in te schakelen voor uw klus, dan beginnen we met het in kaart brengen van uw wensen. Om deze te kunnen vertalen in een ontwerp met bijpassende bouwtekening, schakelen wij hiervoor de juiste partners in. Het maken van een dergelijke bouwtekening wordt gedaan door adviseurs die jarenlange ervaring hebben in de bouw en daardoor zeer deskundig zijn. Bij de bouwkundige schets krijgt u tevens passend bouwadvies en een heldere kostenraming. Vervolgens kunnen de adviseurs de schets geheel finetunen naar uw wensen, totdat u ermee akkoord gaat. Van A tot Z kunnen wij dus de gehele bouwbegeleiding uit handen nemen, zodat u enkel nog ontspannen achterover hoeft te leunen en te wachten op het eindresultaat!

ABC Bouwteam: voor de mooiste bouwresultaten

De ene verbouwing is de andere niet. Dat beseffen wij maar al te goed. Echter, de ervaren en vakkundige medewerkers van de bouwbedrijven die wij voor u inschakelen weten wij altijd op basis van een goed uitgewerkte bouwtekening (vaak in 3D) de mooiste resultaten te realiseren. Zij hechten dan ook waarde aan de volgende zaken:

  • Service
  • Klantvriendelijkheid
  • Duidelijke communicatie
  • Heldere afspraken
  • Scherpe tarieven

Of u nu een nieuwe aanbouw aan uw woning wilt laten bouwen of uw bedrijfsruimte wilt laten uitbreiden: wij zijn uw betrouwbaar partner. Graag zorgen dat er straks een overzichtelijke bouwtekening gerealiseerd wordt, waarin al uw wensen zijn opgenomen.

Bouwtekening